Kost og ernæring

 


Formiddags og eftermiddagsmaden - består af groft brød, frugt eller grønt.

 

Frokost - rugbrød med varierende pålæg (gerne fisk) og til tider varm mad. 

 

Drikkevarer - mælk eller vand. 

 

Festlige lejligheder og højtider - f.eks kage, frugtstænger eller æbleskiver.

 

 

Jeg interesserer mig for ernæringsrigtig mad og vil tilbyde børnene en sund og varieret kost.

Maden er delvis økologisk. Børnene vil blive præsenteret for forskellige madvarer, for at lære forskellige smage at kende.

 

Det gør jeg bl.a ved servere varm mad, ca. hver 14-dag, så får børnene også lejlighed til at være med i køkkenet.

 

Det er også sjovt, socialt og godt for motorikken at bage sammen.


Selve spisestituationen er fyldt med læring, jeg prøver at motivere dem til at spise selv og prøve nye smage.

Kost og ernæring